Portable Plant Nutrition Analyzer

Plantekvoteindhold, klorofyl og bladtemperatur er vigtige næringsstoffer og fysiologiske parametre for plantevækst og er vigtige parametre, der afspejler plantens vitale tegn. Det er også et vigtigt grundlag for plantegødning og kunstvanding.
Chat nu

Produktdetaljer

Plant tester, Plant Nutrition Analyzer, Portable Plant Nutrition Analyzer

Bærbar Plant Nutrition Analyzer Instrument Anvendelse og Betydning:

Plantekvoteindhold, klorofyl og bladtemperatur er vigtige næringsstoffer og fysiologiske parametre for plantevækst og er vigtige parametre, der afspejler plantens vitale tegn. Det er også et vigtigt grundlag for plantegødning og kunstvanding.


Nitrogenindholdet afspejles sædvanligvis direkte i afgrødernes sundhedstilstand, væksttilstanden, forståelsen af plantens sande nitro-efterspørgsel og manglen på jordnitro eller overdreven anvendelse af kvælstofgødning, der er meget udbredt i forbindelse med nitrogengødning, anvendelse af herbicider, blad senescence, miljøbelastning osv., chlorophyll Måleinstrumenter er af stor betydning i processen med landbrugsplantering.

Klorofylindholdet bestemmes af SPAD-værdien, hvilket er forholdet mellem antallet af blade, der overføres af bladene ved to bølgelængder på 650 nm og 940 nm. Den relative mængde klorofyl i bladene (transmissionskoefficienterne i de to bølgelængder varierer til bestemmelse af det aktuelle blad) bestemmes. Det relative indhold af chlorophyll, SPAD-værdi er direkte proportional med chlorophyll, så SPAD-værdien indikerer sædvanligvis indirekte chlorophyllværdien, så plantens helbred og væksttilstand kan vurderes. Derfor anvendes i landbruget en klorofylmåler ofte til at udføre en chlorofylindholdstest til planten til at styre anvendelsen af kvælstofgødning. Derfor anvendes klorofylmetre i landbrugsplanteprocesser til at styre kvælstofniveauer, og i mange planter vurderes plantebestandighed ..

Bladtemperaturen bruges ofte til at indikere en plantes kropstemperatur. Alle kemiske reaktioner i planteblade påvirkes af bladtemperatur og anvendes almindeligt i analysen af plantens fysiologiske aktiviteter. Forskellen mellem bladets temperatur og temperatur kan indikere graden af vandunderskud eller tørke i anlægget. Fordi når vandforsyningen er tilstrækkelig, er plantens transpiration normal, transpirationsvarmen kan reducere plantens kropstemperatur, og så er bladtemperaturen lavere end temperaturen; ellers, når tørken opstår, stiger plantekropstemperaturen, hvilket kan være højere end den aktuelle temperatur ..


Det eneste instrument, der er tilgængeligt til hurtig kvælstofregistrering i ind-og udland, er imidlertid chlorophyll-måleren, som tester SPAD-værdien og estimerer kvælstofindholdet i anlægget, der kun er baseret på SPAD-værdien. Virksomheden brød igennem traditionen og samarbejdede med Zhejiang Universitet for at udvikle det første hurtige måleinstrument til plantenæring baseret på NIR ikke-destruktiv test og data mining teknologi. Det kan bruges i landbrugsforskning og -produktion til hurtig, ikke-destruktiv påvisning af plantechlorofyl, bladkvælstofindhold, bladtemperatur tre næringsstoffer og fysiologisk vækstinformation ..


Bærbar plantenæring analysator instrument funktioner:

1. Det kan gemme tre parametre (klorofyl, kvælstof, bladtemperatur), og det er nemt at tegne informationsfordelingsmønsteret af plantenæringsstoffer, som danner basis for præcis befrugtning af planter.

2. Hurtig og ikke-destruktiv test af planter in vivo beskadiger ikke afgrøder eller påvirker plantevækst.

3. Multi-speed hurtig engangsbestemmelse: Klorofyl, kvælstof og bladtemperatur af planter måles samtidigt i en operation.

4. Indsamling af testpunktspositionsinformation: Via instrumentets indbyggede GPS-modul modtages det via seriel portafbrydelsesfunktionen via protokollen MOD-83, og de modtagne data dekodes til længdegrad, breddegrad, hastighed, tid (ur og kalender, år og måned). . Informationer som dag, time, minut og anden retningsvinkel osv. Vises og gemmes samtidigt, og tiden kan indstilles manuelt. (Multi-funktion modeller er udstyret med denne funktion)

5. Historisk datavisning, der viser tre parametre på samme tid.

6. Farve skærm måling resultater vises, intuitiv og klar, med baggrundslys funktion.

7. Måldata er nemme at gemme og historiske data er intuitive.

8. Indbygget genopladeligt batteri, let at bære og bruge ..


Bærbar plante ernæring tester instrument parametre:

Måleindikatorer

nitrogen, chlorophyll, bladtemperatur

Kvælstofområde

hele udvalget


Nitrogenøjagtighed

± 5%

Klorofylområde

0,0-99,9 SPAD

Chlorophyll præcision

± 2SPAD

Bladets temperaturområde

0-90 ℃

Bladtemperaturnøjagtighed

± 1 ℃

Opbevaringskapacitet

999 sæt data


Pakke og forsendelse:

Pakke: Kuffert i aluminiumslegering pakket i karton

Forsendelse: 5-7days


FAQ:

Hvilken parameter kan den teste?

Det kan teste plante nitrogen, chlorophyll og blad temperatur på samme tid.

Hvorvidt det kan forbinde med Computer?

Ja, det har USB-interface til at forbinde med computeren til dataopload og forespørgsel i fremtiden.

Hvad er målemodus?

Den har både automatisk og manuel driftstilstand.

Hvad er datalagringskapacitet?

Det kan lagre maks 999groups data på vært.


Hot Tags: bærbar plante ernæringsanalysator, Kina, laboratorieproducenter, leverandører, fabrik, fremstillet i Kina

Undersøgelse

Du kan også lide