Vægmonteret ozonsterilisator

Mærke:Nanbei
Model:Vægmonteret ozonsterilisator
Anvendelse: Laboratorium, Skole, test instrument.
Chat nu

Produktdetaljer

Home School Hospital medicinsk kirurgisk Luft desinfektion vægmonteret Ozon Desinfektion

Introduktion til Ozon:

Ozon er en stærk oxiderende gas ved normal temperatur, og dens tæthed er 1,68 (luft er 1). Ozon er mindre opløseligt i vand (3%). Ozon har ekstremt dårlig stabilitet og kan nedbrydes til ilt af sig selv ved normal temperatur. Derfor kan ozon ikke opbevares i flasker, men kan kun produceres på stedet og anvendes med det samme.

 Anvendelsesomraadet:
Ozon er et bredt spektrum fungicid, der kan dræbe bakterielle propagules og sporer, vira, svampe, osv., og kan ødelægge botulinum toksiner. Ved hospitalsdesinfektion er de vigtigste anvendelser af ozon som følger.
(1) Vanddesinfektion: desinfektion af hospital spildevand og medicinsk behandling vand.
(2) Desinfektion af artiklernes overflade: Spiseredskaber, barberværktøj, apparater til fødevareforarbejdning, tøj osv.
(3) Luftdesinfektion: Det anvendes til desinficering af indendørs luft uden personer.

Ozonsterilisering princip:
"Ozon (O3) desinfektion princip er: den molekylære struktur af ozon er ikke stabil ved normal temperatur og tryk, og det vil hurtigt nedbrydes til ilt (O2) og enkelt iltatom (O); sidstnævnte har en stærk aktivitet og er effektiv mod bakterier. Ekstremt stærk oxiderende effekt, dræbe det, og de ekstra iltatomer vil rekombinere i almindelige iltatomer (O2) på egen hånd. Der er ingen giftige rester, så det kaldes ikke-forurenende desinfektionsmiddel. Hepatitis virus, E.coli, Pseudomonas aeruginosa og diverse bakterier, osv.) har en meget stærk drab evne, og det er også meget effektiv til at dræbe mycin. "
1.Ozon sterilisation og proces er biokemiske processer, som oxidere og nedbrydes glukose oxidase er nødvendige for oxiderende glukose inde bakterier.
2.Det interagerer direkte med bakterier og vira, ødelægger sine organeller og ribonucleic syrer, og nedbryder makromolekylære polymerer såsom DNA, RNA, proteiner, lipider, og polysaccharider, og ødelægger det bakterielle materiale metabolisme og produktionsprocessen.
3.Gennemtrængning af cellemembranens væv, invaderer cellemembranen og virker på den ydre membran lipoprotein og det indre lipopolysaccharide, hvilket får cellen til at gennemgå permeation forvrængning, hvilket resulterer i cellelyse og død. Desuden opløses og denaturere de genetiske gener, parasitiske bakteriearter, parasitiske viruspartikler,, mycoplasma og pyrogener (bakterielle virusmetabolitter, endotoksiner) i de døde bakterier.
Ser man på princippet om virkningen af aseptisk teknologi på mikroorganismer, kan det opdeles i tre typer: bakteriostatisk, baktericid og lysolytisk. Brugen af ozon som sterilt stof er en lysobacteria. Den såkaldte bakteriolyse kan opnå effekten af "helt og permanent at ødelægge alle mikroorganismer på overfladen af objekter".

Unikke fordele ved desinfektion af ozon:
Stærk sterilisering evne:Ozonsteriliseringsevne svarer til evnen til pereddikesyre og højere end andre desinfektionsmidler.

Bredt spektrum:egnet til en række patogene mikroorganismer, det har en god dræbende virkning på en række mikroorganismer såsom Escherichia coli, Salmonella, Staphylococcus aureus, Hepatitis A og B virus, og svampe.
Høj diffusivitet: Ozon er en gas, med god diffusivitet, ingen død vinkel, og ensartet koncentration fordeling.
Råvarer er let tilgængelige: Ozon forberedelse er lavet ved hjælp af atmosfæren omkring os, uden behov for lagerfaciliteter.
Miljøbeskyttelse:Ozon kan hurtigt nedbrydes til ilt og monoatom ilt, og monoatom ilt kan kombineres til iltmolekyler i sig selv, så der er ikke noget problem med sekundær forurening. Anerkendt som et grønt desinfektionsmiddel.
Fuld dækning: Ozongenereret fra ozongeneratoren eller den elektrostatiske luftrenser kan trænge ind i alle hjørner af miljøet. Det kan løse problemet med ultraviolet sterilisation, som kun kan gå lige, og der er et problem med desinfektion.

Bekvemmelighed:Princippet om ozon generation er enkel, kan det arbejde, når tilsluttet, og det kan ioniseres til at generere ozon ved hjælp af luft. Der er ikke behov for andre råvarer. Enheden har en mikrocomputer switch, som kan automatisk åbnes og lukkes, og kan efterlades uden opsyn. Og udstyret kan være stort eller lille, kan tilpasses til et enkelt rum, kan også tilpasses til store offentlige rum, kan også blot placeres på offentlig transport såsom busser, højhastighedstog, skibe, fly.


Billige:Ozon generator er billig, ingen råvarer og arbejdskraft er nødvendige, magt ozon generator, der anvendes i almindelighed kontor er kun omkring 300W, og det er tændt tre eller fire gange om dagen, efter 1-2 timer efter arbejde, er det helt elimineret, og det er tændt 2-3 gange i løbet af dagen. 10-20 minutter hver gang.

Produkttype:
1,vægmonteret luftsterilisering ozon generator
   Hovedanvendelse: (Specialmodel til luftsterilisering)
1. Mad, farmaceutiske, hospital, hotel, konferencelokale, testsal og andre steder er steriliseret, som helt kan erstatte traditionelle sterilisation processer såsom ultraviolet bestråling og kemisk desinfektion.
2. Deodorizing og fjernelse af skadelige gasformige stoffer (kemiske stoffer eller gasser frigivet fra dekoration materialer) i hjem, hoteller, aktivitetscentre og andre steder.
*Princippet om arbejde: Brug naturlig luft som råmateriale, og antag høj frekvens- og højspændingsoverfladeudladningsteknologi for at lave ozon. Den indbyggede ventilator diffuses ozon output til det rum, der skal behandles.
*Anvendelseskarakteristika:universel sterilisation, hurtig og effektiv, ingen døde vinkel, ingen rester, ingen sekundær forurening, kan nedbryde skadelige gasser og lugte.
*Installation og ose: Denne serie af produkter er designet med mekatronik. Arbejdstiden kan indstilles frit og kan installeres og bruges direkte på væggen i sterilisationsrummet. Ingen brug for nogen ekstra enhed til at indstille arbejdstiden. Automatisk lukning efter tid. ozon udledes gennem den indbyggede ventilator under arbejdet og spredes jævnt i rummet for at opnå formålet med hurtig sterilisering.


Tekniske parametre

ModelOzonproduktionSpændingMagtskalmaterialeSteriliseringspladsMål (mm)
NB-B20Gkr.220V/50Hzkr.rustfrit stål750-1000m3590*190*240


*Produktfunktioner:
Strukturelle funktioner: Alle rustfrit stål chassis, høj styrke, lang levetid; enkel betjening, nem at bruge; avanceret struktur, nem vedligeholdelse; stort luftvolumen, lang ozonblæsningsafstand; lille størrelse, lav vægt, smukt udseende, høj pris ydeevne.


Hot Tags: Vægmonteret Ozondesinfektionsor, Kina, laboratorieproducenter, fabrik, pris

Undersøgelse

You Might Also Like