Køretøjsmonteret ozonsterilisator

Mærke: Nanbei
Model: Køretøjsmonteret ozonsterilisator
Anvendelse: Laboratorium, skole, testinstrument.
Chat nu

Produktdetaljer

Hjemmeskole Hospital medicinsk kirurgisk Luftdesinfektion vægmonteret Ozon Desinfektor

Introduktion til ozon:

Ozon er en stærk oxiderende gas ved normal temperatur, og dens densitet er 1. 68 (luft er 1). Ozon er mindre opløselig i vand (3%). Ozon har ekstrem dårlig stabilitet og kan nedbrydes til ilt af sig selv ved normal temperatur. Derfor kan ozon ikke opbevares i flasker, men kan kun produceres på stedet og bruges med det samme.

Anvendelsesområde:
Ozon er et bredspektret fungicid, der kan dræbe bakterielle former og sporer, vira, svampe osv. Og kan ødelægge botulinumtoksiner. Ved desinfektion af hospitaler er de vigtigste anvendelser af ozon som følger.
(1) Vanddesinfektion: desinfektion af hospitalets spildevand og medicinsk behandlingsvand.
(2) Desinfektion af overfladen på genstandene: Spisegrej, barberedskaber, fødevarebehandlingsapparater, tøj osv. Skal desinficeres i en lukket kasse.
(3) Luftdesinfektion: Den bruges til at desinficere indendørsluft uden mennesker.

Ozonsteriliseringsprincip:
GG quot; Ozon (O 3) desinfektionsprincip er: ozonens molekylstruktur er ikke stabil ved normal temperatur og tryk, og det vil hurtigt nedbrydes til ilt (O 2) og enkelt iltatom ( O); sidstnævnte har en stærk aktivitet og er effektiv mod bakterier. Ekstremt stærk oxiderende virkning, der dræber den, og de ekstra iltatomer rekombineres til almindelige iltatomer (O 2) alene. Der er ingen giftige rester, så det kaldes ikke-forurenende desinfektionsmiddel. Hepatitisvirus, E. coli, Pseudomonas aeruginosa og diverse bakterier osv.) Har en meget stærk dræbeevne, og den er også meget effektiv til at dræbe mycin."
1.Ozonsterilisering og -proces er biokemiske processer, som oxiderer og dekomponerer den glukoseoxidase, der er nødvendig for at oxidere glukose inden i bakterier.
2.Det interagerer direkte med bakterier og vira, ødelægger dets organeller og ribonukleinsyrer og nedbryder makromolekylære polymerer såsom DNA, RNA, proteiner, lipider og polysaccharider og ødelægger metabolismens metabolismeproduktion og produktionsprocessen.
3.Trænger ind i cellemembranvævet, invaderer cellemembranen og virker på den ydre membranlipoprotein og det interne lipopolysaccharid, hvilket får cellen til at gennemgå permeationsforvrængning, hvilket resulterer i cellelysering og død. Derudover opløses og denatureres de genetiske gener, parasitiske bakteriearter, parasitviruspartikler, fag, mycoplasma og pyrogener (bakterievirusmetabolitter, endotoksiner) i de døde bakterier.
Ser man på princippet om virkningen af ​​aseptisk teknologi på mikroorganismer, kan det opdeles i tre typer: bakteriostatisk, bakteriedræbende og lysolytisk. Brug af ozon som sterilisator er en lysobakterier. Den såkaldte bakteriolysis kan opnå effekten af ​​GG quot; fuldstændigt og permanent ødelægge alle mikroorganismer på overfladen af ​​objekter" ;.

Unikke fordele ved ozon desinfektion:
Stærk steriliseringsevne:Ozonsteriliseringsevne svarer til pereddikesyre og er højere end andre desinfektionsmidler.

Bredspektret:egnet til en række patogene mikroorganismer, har den en god dræbende virkning på en række mikroorganismer, såsom Escherichia coli, Salmonella, Staphylococcus aureus, Hepatitis A og B-vira og svampe.
Høj diffusivitet: Ozon er en gas med god diffusivitet, ingen dødvinkel og ensartet koncentrationsfordeling.

Råmaterialer er let tilgængelige: Ozonforberedelse foretages med atmosfæren omkring os uden behov for lagerfaciliteter.
Miljøbeskyttelse:Ozon kan hurtigt nedbrydes til ilt og monoatomisk ilt, og monoatomisk ilt kan kombineres til iltmolekyler i sig selv, så der er ikke noget problem med sekundær forurening. Anerkendt som et grønt desinfektionsmiddel.
Fuld dækning: Den ozon, der genereres af ozongeneratoren eller den elektrostatiske luftrenser, kan trænge ind i hvert hjørne af miljøet. Det kan overvinde problemet med ultraviolet sterilisering, som kun kan gå lige, og der er et problem med desinfektion.

Bekvemmelighed:Princippet om ozonproduktion er enkelt, det kan fungere, når det er tilsluttet, og det kan ioniseres til at generere ozon ved hjælp af luft. Ingen andre råvarer er nødvendige. Enheden har en mikrocomputerafbryder, der automatisk kan åbnes og lukkes og kan efterlades uden opsyn. Og udstyret kan være stort eller lille, kan tilpasses til et enkelt rum, kan også tilpasses til store offentlige rum, kan også enkelt placeres på offentlig transport såsom busser, højhastighedsbane, skibe, fly.

Billig:Ozongenerator er billig, ingen råvarer og arbejdskraft er nødvendig, kraften i ozongeneratoren, der bruges i det almindelige kontor, er kun ca. 300 w, og den tændes tre eller fire gange om dagen, efter 1-2 timer efter arbejde er det helt fjernet, og det tændes 2-3 gange i løbet af dagen. 10-20 minutter hver gang


Mobil ozon desinfektionsmaskine
Produktbrug:Steriliserings- og mygafvisende, myg- og fluebestandig i værksteder, lagerhaller, omklædningsrum hos produktionsvirksomheder såsom fødevarefabrikker, farmaceutiske fabrikker, vinfremstillingsvirksomheder, kosmetikfabrikker, spiselige svampe-inokulationsrum, afdeling, injektionsrum, venteværelset, teater, konferencesal, gæsteværelse, restaurant, KTV-værelse og andre steder; desinfektion og desinfektion af plads i slagterier, gårde osv.
Arbejdsprincip:Brug naturlig luft som råmateriale, vedtag højfrekvent højtryks-kvartsrørudladningsteknologi for at fremstille ozon. Den indbyggede luftkompressor udsender ozon.
Sådan bruges pladsen: Placer desinfektionsmaskinen midt på det sted, der skal desinficeres, eller andre steder, der er befordrende for ozon-diffusion, indstil desinfektionstiden og tænd for afbryderen. Hvis der er ventilatorer og klimaanlæg, der arbejder på det steriliserede sted på samme tid, vil placering af ozonsterilisatoren i nærheden af ​​disse faciliteter være mere befordrende for diffusionen af ​​ozon og opnå en bedre desinfektionseffekt.

Tekniske parametre

ModelOzonproduktionspændingstrømSteriliseringspladsskalmaterialeDimensioner (mm)
NB-1 Y 40 G40g220 V / 50 Hz560W1000-2000m3rustfrit stål300*400*1100
NB-1 Y 60 G60g220 V / 50 Hz800w2000-4000m3rustfrit stål300*400*1100
NB-2 Y 60 G60g220 V / 50 Hz800w2000-4000m3rustfrit stål750*300*750


Funktioner:
1. Mute medicinske hjul er bevægelige og har lav mobil støj.
2. Rørformet ozongenerator med lang levetid og fugtighedsbestandighed.
3. Højfrekvent integreret strømforsyning med stabil ydelse og ingen højfrekvent støj.
4. Automatisk afbryder af mikrocomputer uden opsyn
5. Hus i rustfrit stål Ingen skadelig gasudgivelse, smuk og holdbar.
6. Stort output, ozonudgang er velegnet til stor plads, hurtig desinfektion


Hot Tags: Køretøjsmonteret ozonsterilisator, Kina, laboratoriefabrikanter, fabrik, pris

Undersøgelse

You Might Also Like