Aftagelig ozonsterilisator

Mærke:Nanbei
Model: Aftagelig ozonsterilisator
Anvendelse: Laboratorium, Skole, test instrument.
Chat nu

Produktdetaljer

Home School Hospital medicinsk kirurgisk Luft desinfektion vægmonteret Ozon Desinfektion

Introduktion til Ozon:

Ozon er en stærk oxiderende gas ved normal temperatur, og dens tæthed er 1,68 (luft er 1). Ozon er mindre opløseligt i vand (3%). Ozon har ekstremt dårlig stabilitet og kan nedbrydes til ilt af sig selv ved normal temperatur. Derfor kan ozon ikke opbevares i flasker, men kan kun produceres på stedet og anvendes med det samme.

 Anvendelsesomraadet:
Ozon er et bredt spektrum fungicid, der kan dræbe bakterielle propagules og sporer, vira, svampe, osv., og kan ødelægge botulinum toksiner. Ved hospitalsdesinfektion er de vigtigste anvendelser af ozon som følger.
(1) Vanddesinfektion: desinfektion af hospital spildevand og medicinsk behandling vand.
(2) Desinfektion af artiklernes overflade: Spiseredskaber, barberværktøj, apparater til fødevareforarbejdning, tøj osv.
(3) Luftdesinfektion: Det anvendes til desinficering af indendørs luft uden personer.

Ozonsterilisering princip:
"Ozon (O3) desinfektion princip er: den molekylære struktur af ozon er ikke stabil ved normal temperatur og tryk, og det vil hurtigt nedbrydes til ilt (O2) og enkelt iltatom (O); sidstnævnte har en stærk aktivitet og er effektiv mod bakterier. Ekstremt stærk oxiderende effekt, dræbe det, og de ekstra iltatomer vil rekombinere i almindelige iltatomer (O2) på egen hånd. Der er ingen giftige rester, så det kaldes ikke-forurenende desinfektionsmiddel. Hepatitis virus, E.coli, Pseudomonas aeruginosa og diverse bakterier, osv.) har en meget stærk drab evne, og det er også meget effektiv til at dræbe mycin. "
1.Ozon sterilisation og proces er biokemiske processer, som oxidere og nedbrydes glukose oxidase er nødvendige for oxiderende glukose inde bakterier.
2.Det interagerer direkte med bakterier og vira, ødelægger sine organeller og ribonucleic syrer, og nedbryder makromolekylære polymerer såsom DNA, RNA, proteiner, lipider, og polysaccharider, og ødelægger det bakterielle materiale metabolisme og produktionsprocessen.
3.Gennemtrængning af cellemembranens væv, invaderer cellemembranen og virker på den ydre membran lipoprotein og det indre lipopolysaccharide, hvilket får cellen til at gennemgå permeation forvrængning, hvilket resulterer i cellelyse og død. Desuden opløses og denaturere de genetiske gener, parasitiske bakteriearter, parasitiske viruspartikler,, mycoplasma og pyrogener (bakterielle virusmetabolitter, endotoksiner) i de døde bakterier.
Ser man på princippet om virkningen af aseptisk teknologi på mikroorganismer, kan det opdeles i tre typer: bakteriostatisk, baktericid og lysolytisk. Brugen af ozon som sterilt stof er en lysobacteria. Den såkaldte bakteriolyse kan opnå effekten af "helt og permanent at ødelægge alle mikroorganismer på overfladen af objekter".

Unikke fordele ved desinfektion af ozon:
Stærk sterilisering evne:Ozonsteriliseringsevne svarer til evnen til pereddikesyre og højere end andre desinfektionsmidler.

Bredt spektrum:egnet til en række patogene mikroorganismer, det har en god dræbende virkning på en række mikroorganismer såsom Escherichia coli, Salmonella, Staphylococcus aureus, Hepatitis A og B virus, og svampe.
Høj diffusivitet: Ozon er en gas, med god diffusivitet, ingen død vinkel, og ensartet koncentration fordeling.

Råvarer er let tilgængelige: Ozon forberedelse er lavet ved hjælp af atmosfæren omkring os, uden behov for lagerfaciliteter.
Miljøbeskyttelse:Ozon kan hurtigt nedbrydes til ilt og monoatom ilt, og monoatom ilt kan kombineres til iltmolekyler i sig selv, så der er ikke noget problem med sekundær forurening. Anerkendt som et grønt desinfektionsmiddel.
Fuld dækning: Ozongenereret fra ozongeneratoren eller den elektrostatiske luftrenser kan trænge ind i alle hjørner af miljøet. Det kan løse problemet med ultraviolet sterilisation, som kun kan gå lige, og der er et problem med desinfektion.

Bekvemmelighed:Princippet om ozon generation er enkel, kan det arbejde, når tilsluttet, og det kan ioniseres til at generere ozon ved hjælp af luft. Der er ikke behov for andre råvarer. Enheden har en mikrocomputer switch, som kan automatisk åbnes og lukkes, og kan efterlades uden opsyn. Og udstyret kan være stort eller lille, kan tilpasses til et enkelt rum, kan også tilpasses til store offentlige rum, kan også blot placeres på offentlig transport såsom busser, højhastighedstog, skibe, fly.

Billige:Ozon generator er billig, ingen råvarer og arbejdskraft er nødvendige, magt ozon generator, der anvendes i almindelighed kontor er kun omkring 300W, og det er tændt tre eller fire gange om dagen, efter 1-2 timer efter arbejde, er det helt elimineret, og det er tændt 2-3 gange i løbet af dagen. 10-20 minutter hver gang


Dynamisk + statisk multifunktionsdesinfektionsmaskine
Program: Sterilisation og sterilisering, mygge- og flueafvisende på værksteder, pakhuse, omklædningsrum i produktionsanlæg såsom fødevarefabrikker, farmaceutiske fabrikker, vingårde, kosmetikfabrikker og spiselige svampeindokuleringsrum; afdelinger, injektionsrum, venteværelser, teatre, konferencelokaler, værelser, restauranter, KTV-rum og andre steder sterilisation og desinfektion; slagterier, gårde og andre steder i rummet deodorisering og rensning, og så videre.
Princippet om arbejde:Brug naturlig luft som råmateriale, vedtage højfrekvente højtryks kvarts rør udledning teknologi til at gøre ozon. Ultraviolet lys bruger 254 bølgelængde, genererer ikke ozon, høj densitet installation, høj dosis belysning, og desinficeres øjeblikkeligt, når luften passerer forbi.
Sådan bruger du pladsen:Tænd for UV cirkulerende vind, når nogen er i rummet, fortsætte desinfektion, ingen ozon er genereret, og kan sameksistere med mand og maskine. Når ingen er tændt, regelmæssigt tænde ozon til grundigt desinficere luften og overfladen af objekter.

Tekniske parametre:

Modeldynamisk + statisk luftdesinfektionsmaskine
Funktionregelmæssig sterilisation
MagtAC 220V / 50Hz
Magt300W ozonenhed 170W UV C-enhed 130W
Farveklassificeringrustfrit stål
Anvendelsesområde30m2-50m2
Princippet om arbejdeozon, ultraviolet
Kontrolmetodetiming af mikrocomputer
Gældende objekterkommercielle, husstand
Kategorien luftrensningsproduktLuftdesinfektionsrenser
Luftvolumen600 kubikmeter / time
Støj28-56dBFunktioner:

  1. Mute medicinske hjul er bevægelige og har lav mobil støj.

  2. Ozongenerator af rørtypen med lang levetid og fugtighedsbestandighed.

  3. Højfrekvent integreret strømforsyning med stabil ydeevne og ingen højfrekvent støj.

  4. Ultraviolet bruger høj renhed dehydroxylateret kvarts med sjældne metaller, bølgelængde 254, ozon-fri og lang levetid (80.000 timer).

  5. Microcomputer timing automatisk switch uden opsyn

  6. Hus i rustfrit stål Ingen skadelig gasfrigivelse, smuk, holdbar.


Hot Tags: aftagelig ozon sterilisator, Kina, laboratorieproducenter, fabrik, pris

Undersøgelse

You Might Also Like