NANBEI Instrument Company Produktlager

- Jan 01, 2012-

I dag besøgte en gruppe kunder fra Uganda vores virksomheds landbrugsinstrumentlager.

Under besøget introducerede frøken Sarah, der er ansvarlig for landbrugsudstyr, processen med produktsamling og levering.

Kunder har også en højere anerkendelse af det internationale brand NANBEI.

På grund af kundeanmodninger vil NANBEI ikke uploade kundebilleder på webstedet.Oplysninger om alle eksportprodukter fra NANBEI Company arkiveres til arkiverne.

QQ图片20180725114426


Produkterne, der er involveret i NANBEI Instruments, findes overalt i universiteterne, forskningsinstitutter, fabrikker, medicinsk, inspektion, militær, landbrug, mad, supermarkeder, metallurgiske miner, byggeri, olie, veje og broer osv. Produkterne er fremragende i ydeevne og hurtig . Opmærksom eftersalgsservice, fremragende værdi for pengene, der sælges i hele landet, byen og eksporteres til alle dele af verden. Vi overholder princippet om innovation, professionalisme og høj kvalitet. Forpligtet til produkt FoU og innovation med professionel teknologi, salg, eftersalgsservicepersonale, danner et team af høj kvalitet og teamorienteret innovation i en ånd af "at behandle mennesker med oprigtighed, tjene mennesker med moral og gå med visdom "Virksomheder overholder" kvaliteten af kvalitet, serviceorienteret "forretningsfilosofi, og aktivt udvikle nye produkter, få nye kunder og dedikation til at give kunderne kvalitetsprodukter. Velkommen til din konsultation, gensidig fordel og gå hånd i hånd!