NANBEI Company giver dig en PCR Laboratory Construction Plan

- Jun 10, 2020-

Berørt af den nye coronavirus er mange lande begyndt at etablere PCR-testlaboratorieprojekter for at forbedre detektionsegenskaberne for nukleinsyrer og antistoffer. I denne artikel introducerer NANBEI Company de grundlæggende krav til opførelse af PCR-laboratorier. Hvis du har brug for mere PCR-byggeribudget og rumdesign, så send en forespørgsel, vi vil udføre professionelt design i henhold til din region.


Genforstærkningslaboratoriet, også kendt som PCR-laboratoriet, er kendetegnet ved den store mængde DNA, der kan øges meget og er vidt brugt inden for forskellige biologiske områder.

I princippet er PCR-laboratoriet opdelt i fire separate arbejdsområder: reagensforberedelsesområde, prøveforberedelsesområde, amplifikationsområde og amplificeringsproduktanalyseområde.


For at undgå krydskontaminering skal hvert arbejdsområde strengt følge princippet om en enkelt retning, det vil sige kun fra reagensforberedelsesområdet → prøveforberedelsesområde → amplificeringsområde → amplificeringsproduktanalyseområde og ingen omvendt strømning.


Grundlæggende krav:

1. Regionerne skal være uafhængige af hinanden;

2. Udstyret og forskellige genstande i hvert område skal dedikeres; 3. Hver zone er helt uafhængig, og bufferrummet er valgfrit. Hvis det er en tilstand af en zone for en zone, kan zonen ikke forbindes direkte, og der skal være et bufferrum for at sikre, at de to områder altid er isoleret;


Reagensforberedelsesområde:

Til fremstilling, emballering og opbevaring af amplifikationsreagenser skal lufttrykket i dette område holdes ved et lidt positivt tryk. Hovedudstyret inkluderer vægte, køleskabe, centrifuger, samplere, oscillatorer og ultraviolette lamper.

Prøveforberedelsesområde:

Blanding af laboratorieprøver og forberedelse af testprøver. Arbejdsområdet er undertryk eller dekomprimering, og udstødningssystemet er installeret. Det vigtigste udstyr inkluderer køleskab, biologisk sikkerhedsskab, centrifuge, prøveadder, oscillator, vandbad med konstant temperatur og ultraviolet lampe.

Forstærkningsområde:

Mreparation af PCR-amplifikationsreaktionssystem og tilsætning af skabelon, nukleinsyre-amplifikation. Arbejdsområdet er undertryk eller dekomprimering, og udstødningssystemet er installeret. Det vigtigste udstyr inkluderer nukleinsyreforstærkningsudstyr, køleskab, ren bænk, centrifuge, prøveadder og ultraviolet lampe.

Forstærket produktanalyseområde:

Bestemmelse af amplificerede produkter. Arbejdsområdet er under tryk, og udstødningssystemet er installeret. De anvendte instrumenter er mikropladerlæser, pladevasker, prøveadder og vandbadkasse.