Hospital Medicin Fryser

Mærke:NANBEI
Model:-10°C~-25°C NB-DW-YL450
Gældende:laboratorium, skole, medicin,
Chat nu

Produktdetaljer

-10°C ~-25°C Lavtemperatur fryser medicinsk fryser DW-YL450

 

Oversigt over:

NANBEI出出 -10 °C ~-25°C lavtemperatur fryser DW-YL450 er speciel til medicinsk fryser og lab fryser. Denne lav temperatur fryser er designet med to kompressorer og to kamre, som giver dig mulighed for at styre det øverste kammer og nederste kammer uafhængigt. Og det højpræcisions mikrocomputer temperaturkontrolsystem har evnen til at indstille temperaturen inde i kabinettet i området -10 ° C ~ -25 ° C. Den indbyggede dørpakning kan perfekt opretholde en konstant indvendig temperatur og er nem at rengøre. Den lave temp fryser er bedst til opbevaring af forskellige medicinske og videnskabelige materialer, herunder blodplasma, reagens, og meget mere.

 

FreezerFreezer


Miljøvenligt kølesystem:

Det miljøvenlige Freon-frie kølemiddel og højeffektive lukkede kompressor, der leveres af et berømt mærke, kan sikre energibesparelser og lav støj. Kondensatoren, der er installeret i bunden, sikrer temperaturstabilitet og systemets pålidelighed.

 

Temperaturregulering med høj præcision:

Det højpræcisions computerstyrede temperaturstyringssystem sikrer en justerbar temperatur inden for et interval fra -10 til -25inde i skabet. Fryseren er udstyret med to kompressorer, så uafhængig styring af det øverste kammer og nederste kammer kan realiseres.

 

Hørbart & visuelt sikkerhedssystem:

Det veludviklede lyd- og visuelle alarmsystem (sensorfejlalarm, døråbningsalarm, høj temperatur/lav temperaturalarm osv.) gør det sikrere at opbevare; Funktionen til tændingsforsinkelse og stopintervalbeskyttelse kan sikre pålidelighed ved kørsel.

 

Menneskeorienteret strukturdesign:
Den buevinkelformede dørramme og kabinetdesign gør dens udseende mere attraktivt. Den indbyggede dørpakning er støvtæt og nem at rengøre. Hvert kølerum og frysekammeret er udstyret med 6 skuffer, som er praktisk til opbevaring af ting.

 

Funktioner:

Det digitale temperaturdisplay kan tydeligt angive driftsstatus
Det højpræcisions mikrocomputer temperaturkontrolsystem gør det muligt for brugerne at indstille temperaturen inde i kabinettet inden for et interval fra -10til -25
Det miljøvenlige Freon-fri kølemiddel og højeffektive lukkede kompressor, der leveres af et berømt mærke, kan sikre energibesparelser og lavt støj Kondensatoren installeret på bunden sikrer temperaturstabilitet og systemets pålidelighed
CFC-fri polyurethanskumteknologi og det tykkere isolerende lag kan forbedre effekten af varmeisolering
Det veludviklede hørbare & visuelle alarmsystem gør det sikrere at opbevare Turn-on-funktionen til forsinkelse og stopinterval beskyttelse kan sikre pålidelighed ved kørsel Døren er udstyret med en lås, hvilket forbedrer sikkerheden ved prøveopbevaring


Anvendelsesomraade:

dw-yl450

Velegnet til frysning af isbarer og opbevaring af forskellige ting, der kræver nedkølet opbevaring såsom blodplasma, reagens osv. Velegnet til brug på hospitaler, klinikker, sundheds- og sygdomsforebyggelsessystemer, blodbanker, laboratorier på gymnasier & universiteter, den frosne fødevareindustri og restaurationsbranchen mv.

 

Specifikationer:

Tekniske parametre

Produktnavn

-10~-25°C Lavtemperatur medicinsk fryser

Model

DW-450

Kabinettype

Oprejst

Effektiv kapacitet

kr.

Ekstern størrelse (WDH)mm

810*735*1960

Intern størrelse(WDH)mm

(650*570*627)*2

N.W/G.W (Kgs)

133/141

Indgangseffekt (W)

340

Spænding

220V,50Hz /110V,60Hz / 220V,60Hz

Strømforbrug (Kw.h/24timer)

2.24

Nominel strøm (A)

1.55

Ydeevne

Temp.range(°C)

-10 ~ -25

Omgivelsestemperatur(°C)

16 ~ 32

Luftfugtighed i omgivelser

20%-80%

Temp-nøjagtighed

0,1°C

Afrimning

Manuel afrimning

Alarm

Visual & Audio
Høj/ lav temperatur alarm, strømsvigt alarm, sensor svigt alarm, dør på klem alarm, lavt batteri alarm, kondensator høj alarm, graffejl alarm;

Konstruktion

Kølemiddel

R600a (R600a)

Kølesystem

Huayi

Isoleringsmateriale

Aluminiumsplade med sprøjtning

Eksternt materiale

Pcm

Hjul

4 hjul og 2 nivelleringfødder

Dørlås

Ergonomisk hængelås design

Adgangstestport

kr.

Hylder

6*2 skuffer

Vise

Digitalt display

Temp-optager

Indbygget USB-standardlogger

 


Hot Tags: hospital medicin fryser, Kina, laboratorieproducenter, fabrik, pris

Undersøgelse

You Might Also Like