Vores historie

ZHENGZHOU NANBEI INSTRUMENT EQUIPMENT CO., LTD er tilknyttet NANBEI INTERNATIONAL GROUP LIMITED. Det er den berømte leverandør af integreret udstyr i kinesisk udstyr. Efter mange års udvikling er det blevet en forskning, udvikling, produktion og salg som en af de uafhængige juridiske personer, der er forenet teknologi gruppe. Hovedkvarteret ligger i ZHENGZHOU (International Air Port Area), Kina. Og det har også kontoret i BEIJING, SHANGHAI, SHENZHEN og HONGKANG Kina.

公司厂房


Vores fabrik

Som en global leverandør af præcisionslaboratorieinstrumenter, kemiske instrumenter og testinstrumenter er NanBei Company designet til at skabe merværdi for kunder over hele verden.


工厂图 (2)_meitu_1

集体照_副本800

Vores produkt

NanBei Company Products omfatter følgende:

1, laboratorieudstyr

2, life science udstyr,

3, kemisk analyse udstyr

4, ismaskine,

Optiske instrumenter, instrumenter og udstyr til fysisk prøvning, miljøbeskyttelsesudstyr / flowmålere, industrispecifikke instrumenter, lægemiddelprøvningsudstyr, frøinstrumenter, landbrugs- og fødevareinstrumenter, mineralolieinstrumenter, kulinstrumenter, opmålings- og kortlægningsinstrumenter, byggevirksomheder, motorvejsinstrumenter, geologiske instrumenter, reagenser Forbrugsstoffer, elektriske instrumenter, automatiserede instrumenter, meteorologiske instrumenter, medicinsk udstyr, miljøbeskyttelsesudstyr, audiovisuelt udstyr, radioudstyr, små maskiner mv. Diversificeret forretningsmodel, professionel teknologi, højteknologisk udstyr i virksomheden proces med fremragende faglig etik, forretningsreklame, højkvalitetsprodukter, perfekt eftersalgsservice har vundet tillid og støtte fra de fleste brugere.

产品类别图


Produktansøgning

Virksomhedens produkter er fordelt på universiteter, forskningsinstitutter, fabrikker, medicinsk, inspektion, militær, landbrug, mad, supermarkeder, metallurgiske miner, konstruktion, olie, veje og broer mv. Med sin fremragende præstation, hurtig og tankevækkende. Eftersalgsservice, prisen på den bedste værdi for pengene, solgt eksporteret til alle dele af verden.


Vi overholder princippet om innovation, professionalisme og høj kvalitet. Forpligtet til produkt F & U og innovation, er produktions- og produktionsprocesser strengt nødvendige, med professionel teknologi, salg, eftersalgsservice personale, danne et team af høj kvalitet og team-orienteret innovativ ånd, i "behandle mennesker med oprigtighed, at tjene mennesker med moral og fodgængere Under selskabets ånd overholder virksomheden filosofien om "avanceret kvalitet, serviceorienteret", udvikler aktivt nye produkter, skaber nye kunder og er dedikeret til at give kunderne kvalitetsprodukter og hurtig service. Velkommen nye og gamle kunder i ind-og udland for at besøge, gensidig fordel, og gå hånd i hånd!


Vores certifikat

Vi føler altid, at vores succes er direkte relateret til kvaliteten af de produkter, vi tilbyder. De opfylder de højeste kvalitetskrav som fastsat i ISO9001, ISO14000: 14001 SGS retningslinjer og vores strenge kvalitetsstyringssystem.

Hvert instrument overholder internationale standarder.

证书图


Virksomhedskultur

Mål og forfølgelse:

Vi vokser for at maksimere win-win-målet for ansvaret for at maksimere kundernes interesser og værdien af virksomheden, være samvittighedsfuld og gøre det bedste, være meget forsigtige, fortsæt med at skære hårdt forfølgelse, vi forsøger vores bedste for at få vores firma til at blive internationale berømte virksomheder instrument, udstyr område.

Enterprise spirit:

Kærlighed plante engagement, hårdt arbejde, ærlighed, solidaritet er kilden til vores virksomhedsånd. Kærlighed arbejde, kærlighed livet er vores fælles udsigter på livet. Forsigtig, ansvarlig, søg sandheden fra fakta er vores adfærdskodeks.

Socialt ansvar:

Vores medarbejdere er en god medarbejder i virksomheden, derhjemme er en god familie, respekterer retfærdighed og overholder lovene i samfundet, overholder social moral, for at blive en god borger. Vores virksomhed tager teknologianvendelse som mission, udstyrstjenester til globalt ansvar, realisering af udstyrs status på det internationale område i Nord og Syd

Ledelsesfilosofi:

Videnskabelige, strenge, effektive, folkorienterede, kontinuerlig innovation, udøvelse af effektivitet og omkostningseffektiv er vores ledelseskoncept. Det vil fortsat inspirere os til at forfølge ekspertise, skabe det perfekte.

Filosofi:

Vi er nødt til at levere teknologi, førende produkter, mere fremragende kvalitet og service, pris højere værdi for at forfølge branchens første ledende stilling. Vi enten den første eller kun.


Produktionsmarked

Vi har kunder fra både hjemmemarked og oversea marked. International afdeling personale kan tale flydende engelsk for god kommunikation.


Vores service

Fra dele til færdige produkter har vi strenge kvalitetskontrol på alle trin i fremstillingsprocessen og deltager ofte i ny teknisk uddannelse inden for branchen og ansætter mere erfaren industriel personale til teknisk vejledning. Den tekniske support, vi leverer, er uovertruffen.